Szolgáltatásaim

Egyéni tanácsadás

Fordulj hozzám bizalommal, ha elakadtál, válaszokat és célokat keresel, s úgy érzed mindebben egy pszichológus segítségedre lehet. Az egyéni konzultációk során a kliens igényeinek és szükségleteinek megfelelően, személyre szabott módszerekkel dolgozunk együtt. Beszélgetünk… múltról, jelenről és jövőről egyaránt. Egy elfogadó és komfortos környezetet teremtve, melyben a kliens képessé válik a nehézségekkel szembenézni és megküzdeni, s ezzel együtt elindul a fejlődés útján.

Hogyan dolgozunk majd együtt?

Az első konzultációnkon átbeszéljük, hogy mi az, ami miatt érkeztél, min szeretnél dolgozni, mit szeretnél elérni. A cél megfogalmazása után az első beszélgetés alkalmával olyan témaköröket érintünk, melyek segítenek minél színesebb és árnyaltabb képet kapni Rólad. A találkozásaink időtartamát, rendszerességét és a kereteket is megbeszéljük.

Konzultációinkon elhangzottak köztünk maradnak, bármit megosztatsz velem, illetve kérdezhetsz is. Minden, ami ott elhangzik, az veled és érted történik! Igyekszem minél tartalmasabbá tenni a konzultációkat, illetve az azok között eltelt időt is (pl. kisebb ’házi feladatokkal').

Hasznos tudnivalók:

  • általában hetente vagy kéthetente találkozunk (ez történhet személyesen, de akár online is)
  • egy alkalom 50-55 perc (amennyiben szükségét látjuk, ezen módosíthatunk, közös megegyezés alapján)
  • a konzultáció díja 10000 Ft (Első konzultáció során megbeszélés alapján változtatható.)

          (18 év feletti diákoknak 8000Ft) 

  • az első alkalom az ismerkedésről szól. Szeretném, hogy elmeséld, miért kerestél meg, hogy lehetőségünk legyen eldönteni, elköteleződünk-e a közös munka érdekében

Hogyan tudsz jelentkezni?

Felveheted velem a kapcsolatot az oldalon keresztül a "Kapcsolat" fül alatt, írhatsz bátran a harmoniabanonmagammal@gmail.com címre, de akár telefonon is el tudsz érni! (+36706562152)

 Időpontot foglalhatsz IDE kattintva!